Aksie prente en getalle

Die tou wat ons in hierdie leerstasie gebruik het is sommer ‘n doodgewone springtou.  Die tou is uitgepak met syferkaarte aan die een kant.  Hierdie is besonderse syferkaarte, elke kaart het ‘n syfer in die hoek maar die prentjie is ‘n aksie prentjie.  Aan die ander kant van die tou is leë bordjies gepak teenoor elke syferkaart.  Op die beginpunt van die tou is ‘n houertjie met tellers.

Die kind begin nou aan die beginpunt van die tou.  Stap tot by die eerste syferkaart.  Probeer die beweging doen wat die prentjie op die kaart wys.  Kyk ook watter syfer op die kaart is.  Stap terug op die tou en gaan haal nou soveel tellers om in die eerste bakkie te gooi.  Beweeg nou aan na die tweede kaart en probeer die beweging uitvoer wat op die syferkaart wys.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: