Help! My kind wil nie aktiwiteite doen soos ek sê nie!

Ons kry gereeld vrae van ouers af. Vanoggend het iemand gevra : Dis asof ons kinders(1 en 5) verwag dat ek hulle die heeltyd besig hou al kan hulle hulself met tye self kreatief besig hou. Ek sukkel steeds dat ons 5 jarige luister tydens aktiwiteite. Hy doen baie meer sy eie ding, soos hy goeddunk en lekker kry as ek bv. vir hom vra om iets te ryg. Andere kere luister hy die eerste keer en danksy lekkergoedpapiertjies (waarvan hulle baie min kry) weet ek daar is niks fout met sy ore nie.

Ek probeer algemene raad gee. Gaan kyk hier : (Los asb jou eie raad in die kommentaar!!!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: